avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Porti complex
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Porti complex

Suntem 4 blocuri unu dupa.altul, dezvoltatori diferiti.

Noi.suntem primul.bloc si avem 38 ap
Blocu 2 are 30 ap blocul3 28 ap.si bl4 are 7 ap.

La.bl1, fara sedinta etc au pus afis p.usa ca aug si sept ni se iau cate50/ap pt porti access deci ni s.a bagat mana in buzunar fara sa stim ce cu cine cand dc,nu a fs AG, voturi nimic

Blocul 2 habar n.are despre acest sub, nu au nimic la.intretinere, dar unu din comitetul.blocului nostru zice ca celor din.bl2 li se iau bani din fond rulment pt aceste porti, dar ei nu stiu(bl1 si2 avem.acelasi Administrtor)

Bl 3 - nu am vb cu nimeni

Bl4 a zis ca abia azi au primit un mail de informare privind intentia.sincosturi dar nu au dat bani si nici nu au votat

Deci doar la bl1 fara anuntare votare etc deja ni s.au si luat bani

Din nr ap din cele 4 bl cate trebuie sa fie deacord?
Cel mai recent răspuns: adamar , utilizator 20:18, 17 Octombrie 2019
Accesul in complex trebuie sa se faca prin acordul tuturor asociatiilor de proprietari, proprietarii a 3 blocuri nu pot limita accesul in incinta a celorlalti.
Nu a.zis nimeni ca cineva limiteaza vreun acces.

Deci toti.trebuie deacord cu portile nu?

cyan a scris:

Accesul in complex trebuie sa se faca prin acordul tuturor asociatiilor de proprietari, proprietarii a 3 blocuri nu pot limita accesul in incinta a celorlalti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie, intretinere,decizii adamar adamar Avem si.noi o pb. La noi in bloc se iau decizii doar de presedinte si comitet,decizii luatr fara AG, semnaturi etc Vor sa puna porti electrice ... (vezi toată discuția)
Asociatie f mare, noua si de fatada ionut12345 ionut12345 buna ziua. Problema este urmatoarea. In cartierul \"rezidential\" in care locuiesc sunt vro 23 de blocuri, toate noi. Timp de 1-2 an fiind o mare ... (vezi toată discuția)
Datorii mari la gunoi la bloc androidu androidu Buna tuturor.cred ca am gasit saitu pe care l am cautat de mult.Am vrut sa intreb la firma care ridica gunoiu de la bloc , cit ne costa in plus sa vina sa ... (vezi toată discuția)