avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Acordul Asociatiei de Proprietari si vecinilor direct ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Acordul Asociatiei de Proprietari si vecinilor direct afectati

Buna ziua! De ceva timp, in blocul unde locuiesc , deasupra mea s-a vandut apartamentul unui ONG care il ofera drept adapost victimelor violentei in familie. Am rugamintea sa-mi spuneti daca respectivul ONG la cumpararea apartamentului trebuia sa ceara acordul Asociatiei de Proprietari si vecinilor direct afectati (cei care are peretele comun cu spatiul la care ne referim)- cel de sus, cel de jos, cel din stanga si cel din dreapata.
Multumesc anticipat pt.raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:25, 3 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de destinatia apartamentului, daca este inregistrat ca sediu/punct de lucru de firma sau locuinta, in primul caz fiind necesar obtinerea acordului asociatiei de proprietari.
discutabil. e un subiect controversat, la fel ca in cazul inchirierilor pe termen scurg gen AriBnB sau locuiintele de serviciu. SUnt argumente si pro si contra. Conteaza si niste amanunte concrete - in medie cate persoane si pentru ce perioade de timp sunt cazate acolo......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong Maura Anghel Maura Anghel Buna ziua! Am o rugaminte -- daca am un pfa inregistrat pe apartament mi-as mai putea deschide un ONG la aceeasi adresa? (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie carabela_anca carabela_anca Buna ziua, Stiu ca in cazul in care sediul social al unei Asociatii este declarat in cadrul unui apartament, e necesar sa obtin acordul scris de la vecinii cu ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare apartament SecaraLaura SecaraLaura Buna ziua, Sitatia este urmatoarea: sunt proprietar al unui apartament in suprafata de 400 mp aflat la etajul 2+mansarda dintr-un imobil construit in 1995. ... (vezi toată discuția)