avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Burse acordate = contract practica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Burse acordate = contract practica

Societatea incheie un contract de pregatire practica in invatamantul dual. In cadrul acestui contract se stabileste ca elevii sa efectueze un stagiu de pregatire practica ca parte a programului de pregatire. Elevii beneficiaza de sustinere financiara din partea societatii sub forma de bursa. Cum se inregistreaza in contabilitate aceste sume platite elevului? Care sunt inregistrarile contabile? Sunt deductibile la calculul impozitului pe profit? Societatea sau elevul trebuie sa plateasca impozite/taxe pentru sumele respective?

Alte discuții în legătură

Invatamantul dual - acordare burse mariana.tucunel mariana.tucunel Societatea incheie un contract de pregatire practica in invatamantul dual. In cadrul acestui contract se stabileste ca elevii sa efectueze un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar nikescu nikescu Cum poate fi ajutat un student roman, care studiaza in strainatate, astfel incat suma sa fie deductibila fiscal ? Se incheie contract intre persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Firma angajeaza student laura-jurist laura-jurist buna ziua o SC doreste sa angajeze un student, dupa ce acesta isi va termmina studiile. in acest sens decide sa ii plateasca o parte din costurile ... (vezi toată discuția)