avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Invatamantul dual - acordare burse
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Invatamantul dual - acordare burse

Societatea incheie un contract de pregatire practica in invatamantul dual. In cadrul acestui contract se stabileste ca elevii sa efectueze un stagiu de pregatire practica ca parte a programului de pregatire profesionala prin invatamantul dual, in vederea pregatirii lui pentru angajare dupa absolvire. Elevul practicant beneficiaza de sustinere financiara din partea unitatii noastre sub forma de bursa in valoare de 200 lei/luna pe perioada anului scolar. Cum se inregistreaza in contabilitate aceste sume platite elevului? Care sunt inregistrarile contabile? Sunt deductibile la calculul impozitului pe profit? Societatea sau elevul trebuie sa plateasca impozite/taxe pentru sumele respective?
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Burse acordate = contract practica silcarprod silcarprod Societatea incheie un contract de pregatire practica in invatamantul dual. In cadrul acestui contract se stabileste ca elevii sa efectueze un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Contract practica elev clasa a x-a, domeniul mecanic, electric, calificare profesionala tehnician mecatronist cristina_b cristina_b Va rog, daca poate cineva sa ma informeze, as dori sa stiu un act normativ care stabileste modelul cadru al unui contract de pregatire practica a elevilor ( ... (vezi toată discuția)
Firma angajeaza student laura-jurist laura-jurist buna ziua o SC doreste sa angajeze un student, dupa ce acesta isi va termmina studiile. in acest sens decide sa ii plateasca o parte din costurile ... (vezi toată discuția)