avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii Centru de Recuperare (Kinetoterapie, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii Centru de Recuperare (Kinetoterapie, Fizioterapie, Masaj)

Buna ziua. Doresc sa deschid un centru de recuperare si nu gasesc nicaieri de ce autorizatii si aprobari am nevoie. Gasisem un spatiu aproape perfect, dar cand sa finalizam lucrurile, cei de la DSP imi spun ca nu e posibil, deoarece spatiul este la etajul 1 si nu avem lift. Ideea e ca am fost si in alte centre/cabinete de recuperare care erau tot la etaj si nu aveau nici lift, nici rampa. De ceva timp caut o lege care sa imi interzica sa deschid centrul la etajul 1, dar nu gasesc nicaieri, iar cei de la DSP nu prea doresc sa coopereze. Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema, as fi recunoscator daca m-ar putea ajuta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 16 Octombrie 2019
Vedeti
Ordinul nr. 153 din 26 februarie 2003 pentru aprobarea Normelor metodologice privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea cabinetelor medicale
[ link extern ]

Alte discutii:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Alte detalii
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap este posibilă? TLG TLG Bună ziua. Am și eu o intrebare. Există vreo lege care să oblige asociația de proprietari să construiască o rampă pentru persoanele cu handicap? Pe ... (vezi toată discuția)
Sala aerobic Ieleni Ieleni Buna ziua.Sunt instructor de aerobic si doresc sa-mi deschid propria sala.Am gasit un spatiu de inchiriat unde nu trebuie sa fac mari investitii si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl Madalina Soare Madalina Soare Bună ziua, Sper ca aici să pot găsi toate informațiile de care am nevoie, deoarece momentan nu am întâlnit oamenii potriviți care să mi le ofere. ... (vezi toată discuția)