Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

Daniel Vidoe 
	    	Consultant asigurari

Daniel Vidoe 
	    	Consultant asigurari	    

Fcornel 
	    	Utilizator

Fcornel 
	    	Utilizator	    

Fcornel, utilizator
 Fcornel, utilizator 	
			 Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

Buna ziua . Pe lângă polița de asigurare RCA mai are si o poliță de asigurare pentru persoane , care a fost întocmită o dată cu polița RCA de către asigurator , această poliță o pote scuti de plata spitalizări ?
~ final discuție ~
 Johnyca	                   

Buna ziua! Am avut un accident rutier in care am fost autor și victima după 27 zile de spitalizare am primit o factura de 27100 lei Menționez ca sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Johnyca	                   

Buna ziua! Am avut un accident rutier in care am fost autor și victima după 27 zile de spitalizare am primit o factura de 27100 lei Menționez ca sunt ... (vezi toată discuția)

maria_3008	                   

Buna seara,
Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
	                    maria_3008	                   

Buna seara,
Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)

marius_gg	                   

Buna seara. Intrebarea mea este legata de suportarea cheltuielilor de spitalizare in urma unui accidenta auto, accident cu urmatoare descriere: membrul ... (vezi toată discuția)
	                    marius_gg	                   

Buna seara. Intrebarea mea este legata de suportarea cheltuielilor de spitalizare in urma unui accidenta auto, accident cu urmatoare descriere: membrul ... (vezi toată discuția)