avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozit

Bună ziua, soțul meu a fost incadrat, in 05.2019, persoană cu handicap de invaliditate, gradul1. Azi am fost să plătesc impozitul pe anul in curs, dar nu am beneficiat de nicio o scutire la plata taxelor și impozitelor. Ni s-a spus că scutirea e abia de anul viitor. Intrebarea mea e, de ce? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:23, 18 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Scutirea se acorda incapand cu data de 1 a lunii urmatoare celei in care s-au depus documente justificative.
Impozitul se plateste in 2 rate egale, pana la 31 martie respectiv 30 septembrie, daca in octombrie ati depus cererea se poate sa aiba dreptate si sa beneficiati de scutire de la 1 ianuarie 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit teren agricol arlette arlette din nou,buna ziua tatal meu detine cca 3 ha teren in zona montana unde are si locuinta Din 2008 nu s-a mai platit impozitul pe teren.Beneficiaza de scutiri ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit mareleg2 mareleg2 este necesara stimularea profesorilor / educatorilor debutanti prin scutirea de impozit pe salariu pe o perioada de cativa ani se poate reintroduce in ... (vezi toată discuția)
Plata impozitelor locale(casa+masina+etc.) Mircea Cristian Mircea Cristian 1.Care sunt reglementarile de plata ale impozitelor locale?Care este perioada pina se face discount(si care este acesta?) si de cind se percep penalitati(si ... (vezi toată discuția)