avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In p.v. de contraventie se mentioneaza si adresa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In p.v. de contraventie se mentioneaza si adresa partii vatamate (a reclamantului) ?

Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: In p.v. de contraventie se mentioneaza adresa partii vatamate (reclamantului) ? sau doar a contravenientului. Adresez aceasta intrebare deoarece daca s-ar trece si adresa de domiciliu al reclamantului, acesta nu ar fi protejat. Daca de ex. in trafic un cond. auto adreseaza injurii unui alt cond. auto iar acesta din urma face reclamatie si il amendeaza pe primul, iar in p.v. se mentioneaza si adresa reclamantului, contravenientul, din moment ce stie adresa acestuia ar putea sa-l urmareasca si sa se razbune. Multumesc daca cineva stie ceva si din practica, deoarece in OG 2/2001 zice doar ca e obligatoriu sa se treaca doar datele contravenientului. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 22:45, 4 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Doar adresa contravenientului!
Si-atunci cum scrie politistul in p.v. de contraventie ? Ca ... Popescu l-a agresat i trafic pe...???, ce scrie aici ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda fara ca fapta sa existe Vlad0226 Vlad0226 Buna ziua! Doresc sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu urmatoarea situatie: Duminica am intrebat un politist de ce nu ii amendeaza pe cei ce au ... (vezi toată discuția)
Proces verbal necomform cu realitatea; ce sa fac? onica_marian onica_marian Mai pe surt: Mi-a fost intocmit un proces verbal in care scrie asa "i-a adresat injurii, expresii jignitoare si cuvinte jignitoare" numitului x... x=colegul ... (vezi toată discuția)
Comportament agresiv in trafic Pilu Pilu Buna seara, imi amintesc ca in urma cu vre-o 2 ani a fost un proiect legislativ prin care comportamentul agresiv in trafic (claxonatul repetat, mersul f. ... (vezi toată discuția)