avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asimilare 10 clase cu scoala profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asimilare 10 clase cu scoala profesionala

Buna ziua , doresc sa intreb daca se poate incadra pe o functie care in conditii minime de pregatire prevede "absolvent scoala profesionala" iar salariatul are doar 10 clase absolvite la Liceu Tehnologic la seral si este in continuare in Clasa a XI-a-seral.
Multumesc anticipat !!!
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
BigBoy, utilizator
Cel mai recent răspuns: BigBoy , utilizator 15:08, 18 Octombrie 2019
Despre ce functie este vorba?
Montator 2 SCB- la calea ferata. In contractul colectiv de munca conditia minima este prevazuta : "absolventi ai scolii profesionale , ai scolii de arte si meserii...."
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
BigBoy, utilizator
Nu se pot echiva studiile intre ele ... il puteti angaja pe o functie corespuznatoare studiilor absolvite, urmand ca la terminarea acestora sa fie incadrat pe functia dorita.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii??? MariusMarius11 MariusMarius11 Daca am absolvit școala profesională de 2 ani in anul 1991 după ce am terminat școala generală de 10 clase, se poate sa mi se echivaleze cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Incadrare Daliborka Daliborka Buna ziua o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)