avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru angajarea unui cetatean turc care detine deja ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru angajarea unui cetatean turc care detine deja un permis de munca

Un cetatean turc care este in posesul unui permis de munca valabil, ce trebuie sa faca pentru a schimba locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 18 Octombrie 2019
OG 25/2014
art.17
(1) Străinul încadrat în muncă în baza avizului de angajare, cu excepția celui pentru lucrători sezonieri, poate ocupa un nou loc de muncă, la același angajator sau la alt angajator, oricând pe perioada de valabilitate a permisului unic ori a Cărții albastre a UE. Străinul este încadrat în noul loc de muncă în baza unui nou aviz de angajare obținut de angajator în condițiile prezentei ordonanțe.

(2) Noul aviz de angajare se eliberează fără îndeplinirea condițiilor generale prevăzute la art. 4 alin. (2) lit. b), e) și f) și, după caz, fără îndeplinirea condițiilor speciale prevăzute la art. 7 alin. (2) lit. a) sau la art. 9 alin. (2) lit. a).

(3) Pentru eliberarea noului aviz de angajare se depune și cazierul judiciar al străinului eliberat de autoritățile române.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea aceluiasi permis de munca pentru alt job (cetatean non-ue) Iurie_EU Iurie_EU Sunt cetatean din inafara UE si lucrez in Romania avind permis de munca. As putea sa imi schimb jobul in alt judet avind acelasi permis de munca sau trebuie de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean turc gina2010 gina2010 buna ziua, ce trebuie sa intreprind ,ptr a eu, persoana juridica sa angajez un cetatean de nationalitate turca (vezi toată discuția)
Viza romania munteanmircea munteanmircea ce acte are nevoie un cetatean din ghana sa obtina viza de munca sau turistica in romania? (vezi toată discuția)