avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sumă virată eronat în contul sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sumă virată eronat în contul sultei

Am vreo șansă să recuperez o sumă virată prin internet banking , fiicei soțului meu , că urmare a discuțiilor dintre noi purtate pe mail , watssap și telefonic cu înregistrarea convorbirilor pe mobil ? Am riscat , intrucăt am fost presată de diverse împrejurări. De ce imi retrag banii , pentru că a refuzat să se prezinte la dezbaterea finală pentru a semna actele la notariat , căutănd pretexte ( stomatolog , etc ) in final recunoscănd că dorește de fapt să îi transmit toată suma odată , deși nu s-a stabilit în nici un act juridic , iar decesul s-a produs în august 2018 și toți moștenitorii au acceptat la notar succesiunea.

Alte discuții în legătură

Exista vre-o sansa de recuperare? zaNNy zaNNy Buna ziua. Am pus spre vanzare un telefon, in cateva zile am fost contactat de o persoana ,care parea interesata de acest produs, mia propus sa vin sau sa ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in august 2021 am apelat la un avocat pt a dezbate ... Vic2018 Vic2018 Buna ziua, In august 2021 am apelat la un avocat pt a dezbate partajul succesoral cu fostul meu sot decedat la 1 an dupa pronuntarea divortului (divort in ... (vezi toată discuția)