avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi pot schimba instructorul auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi pot schimba instructorul auto?

Am făcut 4 ore cu un instructor auto independent,as vrea sa fac restul de ore cu un alt instructor pentru că dânsul foloseste cuvinte umilitoare si nu pot continua in stres.Oare imi pot recupera o parte din bani?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 15:56, 19 Octombrie 2019
Poti sa te muti cu dosarul la alt instructor.
De recuperat bani, la ce te referi? Costurile pentru dosar/legislatie/cele 4 ore nu se pot recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am parcurs jumătatea din orele necesare intr o școală ... @Gina @Gina Bună ziua! Am parcurs jumătatea din orele necesare Intr o școală auto. Mă pot muta la alt instructor după ce cer dosarul de școlarizare cu orele ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto GFAdr. GFAdr. Buna ziua ! Am inceput sa fac scoala de soferi in luna mai.. Instructorul meu auto nu m-a mai chemat la o ora practica de o luna si ceva, iar ore pentru a face ... (vezi toată discuția)