avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligatii instructor auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligatii instructor auto

Buna ziua ! Am inceput sa fac scoala de soferi in luna mai.. Instructorul meu auto nu m-a mai chemat la o ora practica de o luna si ceva, iar ore pentru a face chestionare nu am deloc, pot sa fac ceva in aceasta privinta? L-am sunat si imi zice ca este ocupat de fiecare data.. deci varianta de a vorbii cu el cade
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
GFAdr., utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:48, 18 Iulie 2018
Instructorul este independent sau este angajatul unei scoli de soferi?


Orele de legislatie se fac cu scoala de soferi cu profesorul de legislatie si nu cu instructorul.
instructorul va indruma numai in invatarea comenzilor masinii, conducerea pe drumul public, bineinteles ca trebuie sa va explice si regulile de circulatie, dar in trafic si nu in sala de legislatie.

Doar nu vreti sa completati chestionare in timp ce sunteti la volan! :)
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
cyan, moderator
Instructorul este angajatul unei scoli de soferi.. Si pe mine nu ma deranjeaza asa mult ca nu am facut orele de legislatie ca pana la urma daca invat pot sa le fac si acasa foarte usor.. Ma deranjeaza ca nu am mai facut o ora practica de o luna. Asta nu mi se pare normal si as vrea sa stiu daca pot sa fac ceva in aceasta privinta. Tin sa mentionez ca nu am orele setate. Instructorul ma suna si-mi zice daca pot sa fac in acel moment. Nici macar nu ma anunta cu o ora mai devreme.
Pentru a sustine examenul trebuie sa participati la orele de legislatie si nu sa invatati acasa si sa interpretati singur codul rutier.
Programarile le face scoala si nu instructorul. Luati legatura cu scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Fise post instructor auto si profesor legislatie ContSters58051 ContSters58051 VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU FISELE DE POST PTR. INSTRUCTOR AUTO , PROFESOR LEGISLATIE SI PTR. PERSOANA CARE ACORDA PRIMUL AJUTOR LA O SCOALA DE ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)