Buna ! Am si eu nevoie de ajutor intr o problema mai delicata.
Acum un an pe 23.09.2018 am rămas fără permis pt conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. Procesul a fost pe data de 06.09.2019 și a rămas ca instanța sa se pronunțe pe 20.09. In 20.09 instanța a amânat cu încă 2 săptămâni astfel ca pronununtarea a venit pe 04.10 și s a decis amânarea aplicării pedepsei. Nu s-a dispus suspendare de permis. Minuta mi-a venit acasa pe data de 11.10 deci in 10 zile dacă nu se face apel practic as putea sa primesc permisul înapoi. Azi mi s-a spus ca odată cu noua lege de interzicere a telefonului mobil la volan au mai fost și alte schimbări precum: dacă instanța se pronunța cu amânarea aplicării pesepsei, poliția suspenda dreptul de conducere pe încă 3 luni de la data la care rămâne definitiva. Asta m-a șocat, și ma afectează ft mult . Întrebarea mea este dacă asta mi se aplica și mie? Sau se aplica infracțiunilor săvârșite după data in care a intrat legea in vigoare?
Poate sa ma lămurească și pe mine cineva? Tin sa precizez ca pe perioada urmăriri penale nu am avut drept de conducere. Deja a trecut mai bine de un an. Va Rog dacă se poate sa ma lămuriri! Mulțumesc mult !
Alcool la volan
AndreiBota
Buna ziua in data de 19.02.2016 am fostt prins baut la volan 0,44 in aer si 1 la mie in sange o singura proba.
Va rog sa imi raspundeti ce mi se poate ... (vezi toată discuția)