avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada de paternitate

Sotia a nascut zilele acestea un copil în tara eu fiind in Italia. Noi suntem in divort cu minori deja de un an iar tatăl biologic al acestui nou nascut este un alt bărbat. A angajat deja un avocat pt tagada de paternitate deși cazusem de acord sa se deschid proces eu pentru a micsora durata procesului nefiind nevoie sa fiu citat legal la domiciliul din strainatate.
Întrebarea mea este :
Voi fi citat si chemat in tara pentru testul Adn? Nu ar fi fost mult mai rapid dacă eu eream reclamant iar ea parat si aveam si martori in acest fel poate se evita testul Adn mai ales ca tatăl biologic recunoaste ca este copilul lui?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:34, 21 Octombrie 2019
Buna seara,
Daca instanta va avea convingerea ca acel minor nu este al dumneavoastra atunci nu va mai fi nevoie de testul ADN!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)
Actiune in tagada paternitatii introdusa de catre mama impotriva sotului mamei miruna.apostol miruna.apostol Buna ziua, Am nascut anul trecut, la 4 luni dupa pronuntarea divortului, la 6 luni dupa despartirea in fapt.Dupa nasterea copilului am deschis o actiune ... (vezi toată discuția)
Tagada de paternitate MgcMarius MgcMarius Care este cea mai rapida cale pentru finalizarea unui proces de tagada de paternitate in conditiile in care toate partile sunt de comun accord? Si daca știe ... (vezi toată discuția)