avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarile audio video cu camera ascunsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarile audio video cu camera ascunsa

inregistrarea video facuta de asa zisa parte vatamata cu camera ascunsa si apoi apeleaza la politie si preda filmul e valabila in instanta? si daca da care ar fi strategia de combatere a filmului?
Cel mai recent răspuns: Aloysia , Avocat 13:36, 5 Decembrie 2009
O inregistrare video nu este suficienta ca si proba pentru a obtine condamnarea cuiva! Trebuie coroborata cu alte mijloace de proba care sa contureze fapta!
Cum puteti sa o combateti? Cu martori care sa sustina ca in momentul in care se pretinde ca ati savarsit fapta respectiva va aflati la Predeal la relaxare in sauna!(luati-o cu titlu de exemplu). Nu uitati ca marturia mincinoasa este fapta penala daca se demonstreaza ca martorii au mintit!B-)
E bine sa va angajati avocat in astfel de cazuri.
Este greu si ati da gres daca ati primi explicatii pe care sa nu stiti cum sa le folositi ulterior.

avocat Claudiu Lascoschi
In functie de speta, cred ca este mai bine urgent sa va reprezinte un avocat. Depinde ce s-a filmat? Politia se sesizeaza si coroborata inregistrarea video cu alte probe.
Succes!
Da, asa cere legea.
revin cu lamuriri...asa zisa parte vatamata si a inchiriat de la o agentie de detectivi o camera video in ceas apoi a predat filmul impreuna cu detectivii

Alte discuții în legătură

Indiciu sau proba intr-o plangere penala ;care este diferenta? tib71stef2008 tib71stef2008 Buna ziua As dori sa stiu care este dif.dintre aceste doua termene;indiciu si proba in cazul unei plangeri penale(in principiu mi s-a explicat la politie dar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare telefonica Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Stimati Colegi, Se poate dispune inceperea urmaririi penale pe baza unor inregistrari telefonice fara autorizarea motivata a judecatorului, doar pe baza ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini vladdav vladdav Buna Ziua! in luna septembrie a anului 2009 am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini BMW x5. propietarul masinii si-a parcat bolidul in apropierea ... (vezi toată discuția)