avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot lua copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot lua copilul?

In cazul in care mama la copil, a fost plecată in străinătate la munca , și eu l-am înscris la scoala , și acum mama sa întors in țara și vrea sa îl transfere la alta scoala la distanță mare de mine , ce pot face ? In plus , ea cu actualul ei , nu e căsătorită și din câte știu ar lasao pe fata singura cu el . Și copilul are domiciliu in județul in care ma aflu eu . E custodie comuna între noi . Și când a plecat in Anglia, a vrut sa lase fata inițial cu actualul . La care eu nu am fost de acord . As vrea sa știu ce măsuri pot lua pentru binele copilul . Ea a schimbat 3 parteneri anul acesta , și a schimbat domiciliu de trei ori . Eu ca părinte nu pot accepta toate schimbările acestea la copilul meu
Va multumesc și aștept răspunsurile dumneavoastră
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 01:11, 22 Octombrie 2019
Cereți instanței ca locuința copilului să fie stabilită la dvs și invocați toate motivele pe care le-ați spus.
Dacă mama părăsește minorul puteți obține custodia exclusiva și stabilirea domiciliului minorului la Dvs!
Avocat Ștefania Balasa-Niculescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi familie divort Motannoir Motannoir Bună ziua fratele meu este separat de sotie( momentan nu are bani de divort) are un minor de 6 ani care locuieste cu el dar se descurcă destul de greu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala suplinirea consimțământul parintelui alisa2009 alisa2009 Bună ziua...am fost casatorita timp de 10 ani ,unde a rezultat 1 copil...timp de 2 ani de zile am fost despărțită în fapt. În momentul de față am ... (vezi toată discuția)
Deși copilul preferă să stea la mine, domiciliul lui a fost stabilit la mama. hotărârea este definitivă, ce mai pot face? ochila ochila Buna ziua.am un baietel de 7 ani.in fond sa stabilit domiciliul la mine.a facut mama lui apel si a castigat desi am avut martor ca ea sa imbatat de fata cu ... (vezi toată discuția)