avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG servicii pt persoana fizica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG servicii pt persoana fizica

buna ziuaa.
va rog sa ma ajutati cu o lamurire . un ONG se ofera sa ma ajute cu preluarea fiului meu de 10 ani de la scoala si supravegerea la domiciliul meu pana la sosirea mea, nu mai tarziu de sfarsitul clasa a 4 a , punand la dispozitie o persoana angajata de ei cu ctr. de munca. este legal? pot fi obligata in vreun fel sa restitui suma cu salarizarea acelei persoane ?am uitat sa specific ca sunt familie monoparentala , tatal si bunici materni si paterni decedati.iar scoala nu are program after school.


multumesc anticipat pentru raspunsuri
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2019
Petrina29, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:46, 22 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se impune sa incheiati un contract cu acel ONG.
In contract se stipuleaza toate clauzele contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contract de parteneriat cu asociatia parintilor elevilor scolii. clopotica1977 clopotica1977 Buna ziua, Fiul meu este clasa a IIIa la o scoala de stat din Bucuresti. Anul acesta Asociatia Parintilor Copiilor scolii , care se ocupa de programul after ... (vezi toată discuția)
Activitatea la o asociatie nonprofit lukserv lukserv Buna ziua, 1. Am o asociatie non-profit care se axeaza pe ajutorarea copiilor nevoiasi, cu dizabilitati si pe dezvoltarea educationala. In actele constitutive ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am fost dată afară din serviciu. menționez că ... Lucia Flaviana Mironese Lucia Flaviana Mironese Bună seara, am fost dată afară din serviciu. Menționez că am lucrat într-un after-school privat, unde mă ocupam de copii cu probleme (sindrom down, ... (vezi toată discuția)