avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Evidenta contabila la PFA
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Evidenta contabila la PFA

Angajat intr-o institutie de stat, administrator financiar-studii economice-pot tine evidenta contabila la un PFA?

Alte discuții în legătură

Obligatoriu contabil? lupascumihaela lupascumihaela la un srl este obligatoriu sa ai contabil cu studii superiare angajat? asociatul unic sau administratorul nu are dreptul sa-si tina evidenta contabila la ... (vezi toată discuția)
Toate societățile comerciale au nevoie de contabil autorizat/atestat? semnătura administratorului nu-i suficientă? marcel.damaschin marcel.damaschin Orice societate are nevoie de contabil autorizat/atestat? Semnatura administratorului nu-i suficienta? Evident, nu includ si vizarea bilantului anual. Multam! (vezi toată discuția)
Control financiar preventiv Delia Varga Delia Varga Am fost angajata intr-o functie publica timp de 9 ani in contabilitate sau salarizare si timp de cinci ani am efectuat si control financiar preventiv. Acum am ... (vezi toată discuția)