avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Control financiar preventiv
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Control financiar preventiv

Am fost angajata intr-o functie publica timp de 9 ani in contabilitate sau salarizare si timp de cinci ani am efectuat si control financiar preventiv. Acum am un PFA si am incheiat si un contract prestari servicii ca persoana fizica la o institutie descentralizata apartinand Ministerului Culturii. Am acordul Ministrului dupa ce s-a aprobat dosarul meu conform legii insa cei de la registrul comertului nu vor sa-mi dea posibilitatea sa trec ca si cod caen pe pfa 6920, ca sa pot elibera factura pentru acel contract. Ei spun ca trebuie sa fiu autorizata CECCAR insa nimeni care este intr o functie publica daca are studii economice superioare si vechime de minim trei ani nu are nevoie de aceasta autorizare. Exista alt cod caen care as putea sa-l introduc pe pfa sa fiu acoperita?
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
Delia Varga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:02, 12 Aprilie 2018
Cred ca ati ales gresit codul CAEN. In fond, dvs. nu faceti contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6920 fara a fi membru ceccar GabitzaT GabitzaT Buna ziua, Am o intrebare pentru cultura mea generala. Cum pot semna bilantul pentru cateva societati micute , daca nu sunt angajatul lor si nici nu sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Autorizare cod caen 6920 ? marylenacr marylenacr Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare la dumneavoastra, cunoscatorii: O firma X, care are ca obiect principal de activitate: 8559 - Alte forme de ... (vezi toată discuția)