avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Femeia gravida-
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Femeia gravida-

Sunt foarte interesata de aspectul legal referitor la drepturile femeilor gravide la locul de munca, reglementare legala.
Stiti daca exista o modalitate legala de a obliga femeia la angajare sa-si asume un angajament ca nu ramane gravida pe o perioada de XXX luni/ ani de la angajare?
Cu multumiri in anticipatie.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:09, 3 Decembrie 2009
Multam de raspuns, smeagull !
Intrebare: unde lucrezi, de-ti poti permite sa ceri atata caliatate a serviciului?!?!?!?!
Si sa ma si poti raspunde astfel sefului....:">=D>
Multumesc colegilor de forum ptr acuratetea cu care au raspuns.
Pe linga toate incalcarile pe care pe care le-au expus, as mai preciza si pe acelea a incalcarii dreptului constitutional la viata privata si a dreptului la libertate personala!
Cumva angajatorul dvs doreste sa controleze viata fiecarui salariat?! :hm:
De principiul, angajatorul are dreptul sa-si organizeze cum doreste activitatea firmei, dar ATAT!
Mai poate sa controleze "activitatea" familiei lui, dar ATAT!
In rest........ sa-si vada de ale lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia gravidei la locul de munca andrutza_bc andrutza_bc Buna ziua! Sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca exista sanse reale ca sa nu fiu data afara de la locul de munca, precizez ca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Concedierea femeilor gravide CAMM CAMM Salutari tuturor celor logati, As vrea sa va cer parere cu privire la problema pe care o voi expune in cele ce urmeaza. Stim cu totii ca in Codul Muncii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt însărcinată în 16 săptămâni și postul ... HelleneNico HelleneNico Bună ziua! Sunt însărcinată în 16 săptămâni și postul meu presupune muncă de noapte și ture de 12 (lucrez 12/24, 12/48). Astăzi, am depus ... (vezi toată discuția)