avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Studii pentru criminalistica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Studii pentru criminalistica

Salut, stiu ca pentru a deveni criminalist trebuie urmata Academia sau Scoala de Subofiteri, dar care este diferenta practica intre un criminalist ce a terminat Academia si unul care a terminat Scoala de Subofiteri?
In plus, pentru Criminalistica, ce ramura a Facultatii de Politie din cadrul Academiei este cea mai recomandata?

Alte discuții în legătură

Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Criminalistica - in ce conditii pot deveni criminalist? yoyocool yoyocool buna,as vrea sa aflu mai multe detalii despre criminalistica,facultatea care trebuie urmata,examenul de admitere este greu,daca aceasta meserie este cautata si ... (vezi toată discuția)