avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare in alt Serviciu, pe aceeasi functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare in alt Serviciu, pe aceeasi functie

Buna ziua,
Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca este posibila mutarea mea, din Serviciul Administrativ unde detin functia de Inspector de specialitate cod COR 242203, in Serviciul Juridic, pe aceeasi functie de Inspector de specialitate cod COR 242203?
Mentionez si ca institutia publica se afla in reorganizare si, in aceasta perioada, au fost adusi, in institutie, prin detasare (unii) si angajare (altii), noi oameni pe posturile libere din Serviciul Juridic si Administrativ. Iar angajatii cu vechime ajung sa fie evaluati, pentru a ocupa 1 post ramas neocupat pentru functia de Inspector de specialitate cod COR 242203, dupa detasarile nou facute.
In ce masura sunt legale aceste detasari si angajari, pe posturile vacante, in perioada de reorganizare a institutiei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:12, 27 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti functionar public sau personal contractual?
Buna seara,
Contractual, stimate Domnule Consilier.
Reorganizarea activitatii poate privi, in general, orice masuri organizatorice menite sa conduca la imbunatatirea activitatii.

Reorganizarea are ca obiect si desfiintarea Serviciului Administrativ sau comasarea lui cu Serviciul Juridic?
E necesara restructurarea deoarece scad veniturile. Se desfiinteaza Serviciul Administrativ si inca doua servicii. Insa Serviciul Juridic ramane si acolo sunt posturi libere de Inspector de specialitate cod COR 242203. Pot fii mutata acolo pe aceeasi functie?
Da, puteti fi mutata pe aceeasi functie .

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere pe post similar administratie publica, functionar public mela2008 mela2008 Buan ziua. Sunt functionar public in administratia publica locala, incadrata inspector principal gradatia 3, lucrez aici din 2004 (aprilie). Dupa intoarcerea ... (vezi toată discuția)
Mutarea functionarului public dintr-un compartiment in altul in urma reorganizarii din 2010 ContSters112256 ContSters112256 In urma reorganizari din 2010 am fost mutat din compartimentul meu de situatii de urgenta in biroul de achiziti publice . Aceasta mutare sa facut fara ... (vezi toată discuția)
Consiliul local Norbertiulian Norbertiulian Buna ziua Poate Consiliul local sa reduca sau sa blocheze posturile neocupate in Institutia Primariei. Sunt angajatii cu functie publica cat si cei cu ... (vezi toată discuția)