avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depozitare biciclete de balustrada
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depozitare biciclete de balustrada

A devebit un obicei:vecini depoziteaza pe scară, legat de balustrada biciclete. Ce cale legala am sa-i rog sa nu le mai tina de balustrada oferind ideea unei alternative. in improvizare, amenajare pentru depozitare la parter. Mentionez deranjeaza in urcarea pe scari cand ma tin de balustrada.. Nu sunt de rea credinta dar ma agat la haine, iar in familie, sotul are scleriza multipla si avem nevoie de balustrada.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:43, 26 Octombrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul sa schimbe destinatia si aspectul partii comune condominiu
Legal,nu este permis depozitatul de bunuri personale nici pe scara,nici la parter care constituie parti comune condominiu
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile legale,astfel incat partea comuna condominiu sa nu fie utilizata pentru depozitare bunuri personale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)
Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea ... danieldei danieldei Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea depozitării căruciorului la parter sub scări? (vezi toată discuția)
Buna seara!in uscătoria scării in care locuiesc mi-am pus o ... cocmalina27 cocmalina27 Buna seara!In uscătoria scării in care locuiesc mi-am pus o mașina de uscat haine(care nu deranjează fonic,iar curent am tras de la mine din casa),iar unui ... (vezi toată discuția)