avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Închiriere cabană pe OLX: cum mă asigur că nu voi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Închiriere cabană pe OLX: cum mă asigur că nu voi fi păcălit?

Doresc sa inchirez pe o durata de 4 nopti o cabana gasita pe Olx. Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere cu proprietarul dar imi este frica sa nu fie fals si sa fure banii platiti pentru avans la incheierea contractului. Cum ar trebui sa procedez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
ema.cirpaci, utilizator
Cel mai recent răspuns: iordantonio , utilizator 14:40, 28 Octombrie 2019
@SOS1000, : "... doar ce a intrat in vigoare noua legea care interzice persoanelor fizice inchirierea in regim hotelier fara autorizatie." Daca "a intrat in vigoare", dat-ne va rog un link sau un nr. al acestei legi.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans cazare Jokers22 Jokers22 Buna ziua!Am si eu o nelamurire, am sunat la o vila pentru la vara, o perioada de 5 nopti. Doamna respectiva mi a cerut avans pe un iban al firmei, pentru ... (vezi toată discuția)
Rezervare booking anulată de proprietar anadumitru1 anadumitru1 Buna ziua, In data de 24 aprilie 2018 am facut pe booking.com rezervare la un apartament pentru perioada 01-03.06.2018. Am achitat avansul pentru o noapte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se procedeaza in a crea o petitie in care se ... RmAju RmAju Buna ziua, Cum se procedeaza in a creea o petitie in care se precizeaza ca proprietarul unui apartament inchiriaza in regim hotelier fara aprobarea ... (vezi toată discuția)