avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs

Buna ziua! Conform legii, daca achizitionez un produs de la un magazin (Dedeman) si doresc sa-l returnez la un alt magazin al aceleiasi multinationale, am dreptul sa primesc banii inapoi sau trebuie sa merg la magazinul de la care am achizitionat produsul?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:11, 28 Octombrie 2019
Depinde de regulamentul magazinului dar eu cred că nu ar fi nici un impediment câtă vreme îndepliniți condiția de a returna produsul în maxim 30 zile și prezentați bonul fiscal. Cel mai bine este să întrebați la numărul de informații de la Dedeman - Telefon: 0234 525 525.
strict legal:
1. daca produsul nu corespunde specificatiilor si nici nu poate fi reparat, va puteti recupera banii platiti.
2. daca doar nu-l mai doriti si l-ati cumparat dintr-un magazin fizic, ramaneti cu el.
restul sunt politici comerciale, care difera de la vanzator la vanzator
La Dedeman se poate returna produsul în 30 de zile dacă se dovedește că a fost achiziționat de la ei,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs prin primirea inapoi a banilor directiajulia directiajulia Buna seara, As dori sa va intreb daca am posibilitatea de a returna un produs nefolosit, cumparat dintr-un magazin de electronice, prin primirea inapoi a ... (vezi toată discuția)
Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)
Se poate restitui un produs la magazin? mihaela495 mihaela495 Am achizitionat de curand un generator electic cu intentia de a-l folosi in scop casnic. Ulterior, citind instructiunile am constatat ca nu este compatibil cu ... (vezi toată discuția)