avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Tombola locala cu castiguri aduse de participanti
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Tombola locala cu castiguri aduse de participanti

Buna comunitatea AvocatNet,

Ma numesc Bogdan, doresc sa infiintez o tombola locala cu o idee bizara, de ex:
Un participant aduce ca premiu la loterie un telefon mobil, cu o contravaloarea de 100 lei.
Fiecare concurent, daca doreste, poate sa intre in tombola cu o suma de participare de 10 leu. (10 participanti) pentru telefonul mobil.
La final se va denumi un castigator ales pe criteriu random din cei 10 participanti care va luat telefonul si participantului ii va veni suma aduna minus un comnisionul ( poate de 5% ) care imi revine mie, ca organizator
In un fel de vazare/cumparare dar in alt context.

Conceptul meu este: sa fiu un intermediar pentru ei si sa percep un comision, deoarece la randul meu voi avea si eu costuri precum o sala special amenajata pentru o astfel de activitate.
Bunul economic nu este al meu si dupa legislatia in vigoare intra la loterie, unde imi trebuie autorizatie.

Intrebarea mea este: acesta activitate o pot legaliza fara autorizatie? Si daca intra la loterie, care are fii taxele?

Va multumesc pentru atentia acordata!

Alte discuții în legătură

Reclama mincinoasa Bogdan2012 Bogdan2012 Buna ziua, Fiind membru nou pe acest site, vreau sa va felicit pentru acest forum, care este un izvor nesecat de informatii utile. Nelamurirea mea se ... (vezi toată discuția)
Joc online de cultura generala pe bani ArtLover ArtLover Doresc sa imi fac un site cu un joc de trivia. Participantii vor intra in camera de joc cu o anumita suma de bani reala, iar la sfarsitul jocului, cine ... (vezi toată discuția)
Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)