avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROCURA DE REPREZENTARE GRESITA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROCURA DE REPREZENTARE GRESITA

Buna seara!
Am facut o procura de reprezentare la notar pentru al reprezenta pe fratele meu la dezbaterea succesiunii, insa la incheiere am observat abia mai tarziu ca seria si numarul CI au fost trecute gresit.Ce as mai putea face avand in vedere ca fratele a plecat in Germania si nu poate reveni in tara.
Cel mai recent răspuns: cgabriela63 , utilizator 11:04, 28 Octombrie 2019
Buna seara,
Merge la ambasada si va face alta procura!
Mergeți la notar și sesizați această eroare deoarece cred că este posibil ca notarul să facă o încheiere de îndreptare a erorii. Bine ar fi să aveți toate duplicatele de pe procură.
Problema mea este ca notarul este la Suceava si eu sunt la Arad.
Puteți să sunați măcar și să vorbiți cu notarul. El are la dosar actul de identitate al fratelui dvs și poate constata că este o greșeală.
Multumesc, asa am facut, sper sa se rezolve.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)