Buna ziua
Va multumesc, in primul rand pt amabilitatea dumneavoastra de-a raspunde la problemele noastre pe acest sait=D>
Problema mea nu este deloc simpla, suntem 5 mostenitori, avem o casa batraneasca si ceva pamant, intravilan, extravilan de impartit .unul din frati cel care sta in casa vrea totul.X-(
Eu sunt cea care am bani, si impreuna cu cele trei surorii am gasit o doamna avocata, din iasi, am platit o suma de bani , la care nu am primit chitanta pt ca domna avocata, motiveaza ca nu are chitantier si nici nu am am semnat acel contract#-o cu ea urmeaza in viitor
Primul termen, nu sa prezentat paratul=D> (2) sa prezentat paratul, si am abtinul inca un termen 15 decembrie sa facem o tranzactie, am vb dar tot nu ne putem intelege
am am vorbit cu doamna avocata,si sunt f f f dezamagita de atitudinea ei, tipa la mine , face misto de mine, si ma obliga sa accept tranzactia.#-o foate mult al apara pe parat, acuma asta e .
Ce pot eu sa fac acum? vreau sa renunt ,la servicile ei si sa caut un alt avocat, care sa preia acel dosar inceput se poate sau nu?
Va multumesc
Sfatul meu este sa va intalniti cu doamna avocat si sa ii cereti banii inapoi. Chestiunile cu "ma obliga sa accept tranzactia " sau " il apara pe parat" mi se par incredibile si lipsite de profesionalism si etica!
Spuneti-i doamnei avocat ca , in cazul in care nu va restituie avansul imediat , faceti plangere penala impotriva dansei si faceti si reclamatie la barou!
Daca nu va restituie banii asta este calea! Doamna nu este avocata , face profesia de rusine!
1.Daca nu ati semnat contractul de asistenta si reprezentare cu doamna avocat, puteti alege un alt avocat. Problema care va ramane de rezolvat este cat ati platit deja si daca merita sa schimbati aparatorul.
2. Incercati sa discutati cu doamna avocat la birou, intr-o zi mai ...destinsa :D, pentru ca fiecare dintre noi avem si momente mai tensionate. Ce este insa adevarat, este faptul ca, in functie de intelepciune, educatie si multi alti factori, le rezolvam fiecare intr-un mod mai mult sau mai putin elegant.
3. Cereti chitanta pt. servicii si ...prospectati mai bine ...piata acestor servicii, inainte de a va angaja aparatorul. In Iasi, ca oriunde in tara, sunt destui aparatori care sa va poata satisface exigentele. Pe unii ii puteti gasi chiar aici.
Succes!
Nu exista avocati in Iasi. TOTI iau banii, fac o singura lucrare dupa care nu mai raspund la telefon. Eu sunt la al 15-lea in 2 ani. Daca ii reclami la parchet zic "dar am facut lucrarea din contract, adica i-am "reprezentat". Da. Un termen. Deci bagati-va bine mintile in cap la ce va spun: nu exista avocati in Iasi. Doar escroci.
Divort
ContSters116348
daca tranzactia este realizata la primul termen putem recupera taxa de timbru =in ce conditii ,cum si de la cine sau este mai putin costisitor un schimb de ... (vezi toată discuția)