Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

Iulian MANEA, Contabil
 Iulian MANEA, Contabil 	
			~ final discuție ~
 Ana Popescu	                   

Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)
	                    Ana Popescu	                   

Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)

flaviusl	                   

Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)
	                    flaviusl	                   

Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)

amb35	                   

Va rog un ajutor cu o problema urgenta!
Am urmatoarele 2 situatii: 
1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)
	                    amb35	                   

Va rog un ajutor cu o problema urgenta!
Am urmatoarele 2 situatii: 
1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)