avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amnistia fiscala in cazul in care exista deja ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amnistia fiscala in cazul in care exista deja esalonare la plata

O societate care are deja o esalonare la plata a datoriilor principale si a majorarilor si penalitatilor aflate in sold la 31.12.2018 si nu are datorii curente neachitate aferente anului 2019, poate beneficia de anularea obligatiilor fiscale acesorii? Cum se aplica procedura in acest caz?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Eduard Ciprian Slai , 10:44, 4 Noiembrie 2019
Faceti notificare, se va emite certificat constatator si, daca platiti debitul consemnat, veti fi scutit de accesoriile inscrise in acesta.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Iulian MANEA, Contabil
Bună ziua.
Are cineva idee, ce se mai intampla cu notificările? Când am depus, mi s-a spus ca nu's publicate normele de aplicare... S-a mai schimbat ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce ordine se sting creantele fiscale? Ana Popescu Ana Popescu Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)
Cum se opereaza diferentele privind reglare fisa de platitor si majorarile de intarziere/dobanzile, penalitatile privind esalonarea la plata a datoriilor fiscale amb35 amb35 Va rog un ajutor cu o problema urgenta! Am urmatoarele 2 situatii: 1) Am semnat la Fisc un proces verbal de punere de acord privind neconcordantele ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii obligatiilor fiscale m_nitu m_nitu Buna dimineata! De curand am avut un control fiscal in urma caruia a fost emisa o decizie de impunere cuprinzand obligatiile fiscale pe categorii impreuna cu ... (vezi toată discuția)