avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim

Buna seara sunt economista absolventa ASE si ma voi angaja intr un post inferior pregătirii mele .Care este cuantumul salariului minim pe care este obligat să mi l acorde angajatorul - cel pt.studii superioare sau nu ?
Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 30 Octombrie 2019
Pentru personalul încadrat pe funcții pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime în muncă de cel puțin un an în domeniul studiilor superioare, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, fără a include sporuri și alte adaosuri, este de 2.350 lei lunar,

Pentru ceilalti salariati ,
salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, fără a include sporuri și alte adaosuri, este de 2.080 lei lunar,
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie studii superioare steef steef Buna ziua Pentru salariatii cu studii superioare salariul minim obligatoriu pe economie este mai mare decit 2080 lei? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, salariul minim brut pe economie incepand cu anul 2021 ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna ziua, salariul minim brut pe economie incepand cu anul 2021 este de 2300? sau 2230? multumesc Dali (vezi toată discuția)
Salariu minim diferentiat litabogdan litabogdan Începând cu data de 1 ianuarie 2019, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, prevăzut la art. 164 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 - ... (vezi toată discuția)