avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, salariul minim brut pe economie incepand cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, salariul minim brut pe economie incepand cu anul 2021 ...

Buna ziua,
salariul minim brut pe economie incepand cu anul 2021 este de 2300? sau 2230?

multumesc
Dali
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 27 Aprilie 2021
- salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, se stabilește în bani, fără a include sporuri și alte adaosuri, la suma de 2.300 lei lunar;

- pentru personalul încadrat pe funcții pentru care se prevede nivelul de studii superioare, cu vechime în muncă de cel puțin un an în domeniul studiilor superioare, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, fără a include sporuri și alte adaosuri, se stabilește la suma de 2.350 lei lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!este posibil ca,contractul de munca semnat pe funcția ... Cerasela15 Cerasela15 Buna ziua!este posibil ca,contractul de munca semnat pe funcția de economist economie generala,pe studii superioare ,minimul care este scris sa fie de 2300 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.care este salariul minim pe economie la data prezentei ... anatole anatole Buna ziua.Care este salariul minim pe economie la data prezentei intrebari si conform carui act normativ? (vezi toată discuția)
Buna ziua. din punct de vedere legal , al categoriei de incadrare ... Tina 36 Tina 36 Buna ziua. Din punct de vedere legal , al categoriei de incadrare in munca la angajare , dar si categoria, care este diferenta dintre angajarea unui macaragiu ... (vezi toată discuția)