avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum transmit unui procuror de caz eroarea unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum transmit unui procuror de caz eroarea unui politist - a lasat geamul deschis

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti in ce fel pot transmite unui procuror de caz, chiar si fara sa aflu cine e anume (nu ma intereseaza) faptul ca politistul care a sigilat o usa la un apartament a lasat geamul deschis (e sigilat din iunie 2019)?

Interesul meu si al celorlalti 3 vecini e ca avem inca un perete de incalzit, sau mai grav daca vreo furtuna il va inunda.

Interesul legii e ca elementele atmosferice sau cuiburile de pasari pot distruge probele, nu?

Aparent nimeni nu e interesat de acel apartament ca proprietar, deci ramane sa ne interesam noi vecinii.

Deja am vorbit la sectie de vreo luna si am trimis o petitie la inspectoratul judetean de politie, dar astia pana nu se vad la TV sau nu sunt chemati in judecata nu misca un deget...
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
mihai335, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai335 , utilizator 15:57, 15 Noiembrie 2019
Va rog sa-mi spuneti macar carui parchet sa ma adresez in acest caz pt o petitie:
celui de pe langa judecatorie, sau celui de pe langa tribunal?

Stiam ca ei redirectioneaza daca e ales gresit, dar si aceasta redirectionare inseamna timp pierdut, deci mai bine pun corect din prima...

Cred ca un politist incepator a facut aceasta greseala... nici nu stiu daca e legal sa lasi fereastra deschisa, pai e la etajul 2, daca ar fi interes, tinand cont si ca e intr-o zona putin iluminata si ascuns de copaci, e usor sa vina cineva noaptea cu o scara modulara si sa intre pe geam, atunci la ce bun ai mai sigilat usa daca e liber pe geam?
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
mihai335, utilizator
S-a rezolvat fara sa mai pierd timpul si la parchet, am fost cu politia martor la resigilare.

Am inteles ca se luasera deja probele si ca a ramas sigilat pt ca nu are apartinatori.
Oricum, rea idee cu lasatul geamului deschis, lasand la o parte probele ramane pericolul inundarii vecinilor, frigului si furtului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie cu un vecin Grace2 Grace2 Buna ziua. Pe partea din spate a blocului, unde am ferestrele apartamentului este o gradina in care au crescut si cativa copaci. In copaci se strang porumbei, ... (vezi toată discuția)
Investigații private recunoscute în penal blondu2 blondu2 Buna seara, Mama mea a avut o problema, cu un barbat, acesta sa dus peste ea de cateva orii, astazi am mers la politie sa-i facem dosar penal pentru ... (vezi toată discuția)
Apartamentul sigilat de procurori de deasupra mea se inunda mariusblk mariusblk Apartamentul meu cu 3 camere este la etajul 8/8 insa deasupra sunt construite garsoniere ce acopera suprafata bucatariei, baii de servici si a unui dormitor. ... (vezi toată discuția)