avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Schimbare obiectiv de activitate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Schimbare obiectiv de activitate

Pentru a adauga urmatorul cod CAEN ca obiectiv de activitate 8020 Activităţi de servicii privind sistemele de securizare care sunt pasii pentru a face acest lucru.
Este posibil sa comercializez si sa instalez sisteme antiefractie fara a adauga acest obiectiv din categoria celor speciale?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaistangu , utilizator 20:31, 2 Decembrie 2009
Din cate stiu eu este nevoie de autorizatie speciala de la politie
Imi puteti spune ce obiective de activitate trebuie sa adaug pentru a putea presta aceste servicii?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen - i.i. sisteme de securitate - ionel purcaru ionel purcaru am intreprindere individuala cod caen 4321 - lucrari de instalatii electrice, as dori sa ma autorizez ca instalator de sisteme de securitate, ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Cod caen dacă înfiinţez un pfa? beata.ro beata.ro Bună ziua, aş dori să înfiinţez un PFA, puteţi să-mi spuneţi vă rog ce coduri caen trebuie pentru următoarele activităţi : - automatizare porţi, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)