avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator condominiu

Blocul aflat pe raza sectorului 3 poate avea un administrator persoana fizică deținătoare a unui certificat de calificare profesională care atestă ca poate îndeplini ocupația de administrator de condominii și actul care dovedește calitatea de administrator de condominiu atestat de către primarul sectorului 6?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
RamoFlore, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:31, 5 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 poate fi exercitata responsabilitatea de administrator de imobile de catre persoane care detin atestat profesional valabil
In mod normal, raspunsul la intrebarea dvs. este DA.
De fapt ce va intereseaza, mai exact! Ca poate, ca nu poate - este in raspunderea com. executiv pe cine angajeaza si in ce conditii - nu va faceti probleme...
V-ati adresat conducerii asociatiei de proprietari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestatul de administrator condominii alindobre alindobre Conform legii 196/2018, pentru a putea desfasura activitatea de administrare, este necesar ca persoana in cauza sa obtina un atestat de administrator ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi spuneti, va rog, daca un presedinte al unei asociatii ... puimicc puimicc Buna ziua. Imi spuneti, va rog, daca un presedinte al unei asociatii de proprietari cu sub 10 apartamente este si administrator (legea 196/2018 ii permite ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)