avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Returnate de fonduri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Returnate de fonduri

Buna ziua
Acum o săptămână am facut un transfer bancar din contul meu deschis la o bancă din londra printr un serviciu online ,transfergo(numele companiei intermediare) in contul meu din România deschis la BCR!
Problema este ca transferurile au fost aprobate,banii find încasări de la BCR,apoi am primit un mail de la această firmă (transfergo)ca fondurile au fost returnate si trebuie sa la restitui acești bani din cauza unor erori din sistemul lor de plăți sau a băncii din Anglia!
Eu nu am putut verifica daca acesti bani au fost luați de pe contul din străinătate deoarece nu mai pot folosi serviciul lor de banking ,iar suma aceasta de bani am transferato deoarece am crezut ca cei de la banca mi au acordat un împrumut de 5000 de lire!
Am sunat la banca din Londra si mi au spus că nu am fost eligibil pentru acest credit dupa înștiințarea prin mail a celor de la transfergo
Intrebarea mea este,cum își pot recupera ei banii daca eu nu ii mai am si tinand cont ca greșeală nu a fost a mea ,ci a lor ,ce se poate intampla?
Multumesc ai astept un raspuns

Ps:înștiințarea ca banii nu au fost votați de banca către această firmă a fost făcută după o săptămână
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Alexven89, utilizator

Alte discuții în legătură

Cont bancar Costelf Costelf Am cont bancar deschis la o banca din anglia,si din greseala cand am scos bani cu cardul am scos mai mult de cat aveam. Am ramas cu -13 lire. Banca inghetat ... (vezi toată discuția)
Se poate numi frauda bancara ? ClydeS ClydeS In data de 16.12.2011 s-a lansat campania Banking [EDIT] pentru toti clientii Click,Alo si Easy 24 Banking [EDIT] ( operatiuni de schimb valutar fara ... (vezi toată discuția)
Cum se realizeaza un ordin de plata rasfatzata rasfatzata am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, ... (vezi toată discuția)