avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Alexven89
                      Utilizator

Alexven89
                      Utilizator                    

Alexven89, utilizator
 Alexven89, utilizator                   
                 Costelf	                   

Am  cont bancar deschis la o banca din anglia,si din greseala cand am scos bani cu cardul am scos mai mult de cat aveam. Am ramas cu -13 lire. Banca  inghetat ... (vezi toată discuția)
	                    Costelf	                   

Am  cont bancar deschis la o banca din anglia,si din greseala cand am scos bani cu cardul am scos mai mult de cat aveam. Am ramas cu -13 lire. Banca  inghetat ... (vezi toată discuția)

ClydeS	                   

In data de 16.12.2011 s-a lansat campania Banking [EDIT] pentru toti clientii Click,Alo si Easy 24 Banking [EDIT] ( operatiuni de schimb valutar fara ... (vezi toată discuția)
	                    ClydeS	                   

In data de 16.12.2011 s-a lansat campania Banking [EDIT] pentru toti clientii Click,Alo si Easy 24 Banking [EDIT] ( operatiuni de schimb valutar fara ... (vezi toată discuția)

rasfatzata	                   

am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, ... (vezi toată discuția)
	                    rasfatzata	                   

am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, ... (vezi toată discuția)