avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare ASIROM de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare ASIROM de viata

Am asigurare de viață ASIROM pe 10 ani, am plătit 5 ani,ce se intimplă dacă renunț sa mai plătesc, mai primesc banii plătiți?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 09:59, 4 Noiembrie 2019
In situatia rascumpararii politei de asig de viata vi se restituie suma conform graficului de rambursare prevazut in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract asigurare de viata ady.alex ady.alex Am si eu o nelamurire. Am incheiat o polita de asigurare de viata cu KD life. In momentul incheierii politei mi s-a spus ca dupa 2 ani pot rezilia contractul ... (vezi toată discuția)
Recuperare plata asigurare ALEXDANIA ALEXDANIA Am asigurare de viata la ALICO la care am platit timp de 5 ani iar termenul pentru recuperare este peste vreo 15 ani. Acum, daca ma retag recuperez cam ... (vezi toată discuția)
Rambursand anticipat tot creditul ramas am sansa sa recuperez platile facute pentru asigurare? relav_2010 relav_2010 Am in vedere posibilitatea rambursarii anticipate a intregii sume datorate in acest moment unei banci (am platit 3 ani pana in prezent, creditul fiind ... (vezi toată discuția)