avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte firma ghid turistic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte firma ghid turistic

Buna seara as dori și eu sa știu ce acte îmi trebuie sa îmi deschid o firma de ghid turistic ! Am terminat cursul de ghid ! Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:21, 6 Noiembrie 2019
Cel mai simplu e ca folosind acea diploma de absolvire curs, sa va autorizati la registul comertului ca pfa cu codul caen 7990 - alte servicii de rezervare si asistenta turistica si dupa acea, cand va ies actele de la ei, va inregistrati si la finante depunnd declaratia unica . Apoi va luati si o casa de marcat portabila pentru a da bon fiscal la fiecare turist din grup si factura daca prestati catre alte firme in baza contractului de sprestari servicii de ghidaj.
Pentru a vedea ce acte va trebuie la inregistrarea pfa, va rog sa cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști? LauraSc LauraSc Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat danielandrei danielandrei Am un PFA, cod caen 7990(alte servicii de rezervare si asistenta turistica), practic sunt ghid turistic, pot sa facturez si sa incasez cu chitanta de la ... (vezi toată discuția)