avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decont transport
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decont transport

Buna ziua, ca multi alti profesori din țară, fac naveta o zi pe saptamana la o unitate școlară care se afla la aproximativ 50 km distanta fata de localitatea mea. Exista o singura firma de transport pe această rută, întrucât nu se potriveste orarul meu cu cel al firmei transportatoare, am ales masina proprie. Pentru decont imi trebuie o adeverință de la firma de transport din care sa rezulte costul abonamentului, adeverință pe care patronul refuza sa mi o elibereze, motivînd ca nu circul cu microbuzul firmei. Ce fac in aceasta situatie, având în vedere că si anul trecut școlar s a intamplat la fel, sunt niste bani pe care i pierd luna de luna. (Mentionez ca, nu stiu cum se deconteaza, dar lunar eu consum benzina in valoare de 200 lei și mi se decontau 40 lei, în urma cu 2 ani când patronul mi a eliberat adeverință, apoi refuzând total)
Cel mai recent răspuns: daniela222007 , utilizator 02:32, 5 Martie 2020
Si eu sunt curioasa...am aceeasi problema...oare nu exista vreun temei legal...eu am zis ca ma duc cu hartie scrisă sa mi-o inregistreze sau nu...iar dupa 30 zile la opc...daca ne poate ajuta cineva cu un raspuns...multumim

Rozzi a scris:

Buna ziua, ca multi alti profesori din țară, fac naveta o zi pe saptamana la o unitate școlară care se afla la aproximativ 50 km distanta fata de localitatea mea. Exista o singura firma de transport pe această rută, întrucât nu se potriveste orarul meu cu cel al firmei transportatoare, am ales masina proprie. Pentru decont imi trebuie o adeverință de la firma de transport din care sa rezulte costul abonamentului, adeverință pe care patronul refuza sa mi o elibereze, motivînd ca nu circul cu microbuzul firmei. Ce fac in aceasta situatie, având în vedere că si anul trecut școlar s a intamplat la fel, sunt niste bani pe care i pierd luna de luna. (Mentionez ca, nu stiu cum se deconteaza, dar lunar eu consum benzina in valoare de 200 lei și mi se decontau 40 lei, în urma cu 2 ani când patronul mi a eliberat adeverință, apoi refuzând total)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Decont transport profesor navetist dumitru suiu dumitru suiu Circul pe ruta Botosani * Vorniceni,cu un autoturism particular atunci cand nu pot circula cu autobuzul si anexez bonuri de benzina la decont ( sunt profesor ... (vezi toată discuția)
Decontare navetă bugetari, cum se aplică mașinilor electrice? ... mattilat mattilat Decontare navetă bugetari, cum se aplică mașinilor electrice? Odată cu apariția mașinilor electrice (EV - electric vehicle) era de așteptat. că ... (vezi toată discuția)