avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatorul kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatorul kruk

Bună, am și eu o întrebare la D-voastră, in urmă cu 4 ani nu am plătit factura Orange , acum a inceput mai multe firme de recuperare sa mi trimită înștiințării, precizez ca in 4 ani nu stiu cum au înmulțit datoriile și au ajuns la o suma astronomica de 18000 ron probabil că matematice lor e diferită, întrebarea e dacă pot vere prescrierea datoriei .. Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:21, 6 Noiembrie 2019
Daca au trecut minim 3 ani de la ultima plata voluntara, intervine prescrptia. Puteti contesta in baza acestui fapt.
Creditorul va calculat penalități de 0,20% pentru fiecare zi de întârziere, și așa probabil au ajuns la suma de 18.000 lei.

Prescrierea dreptului de executare silită o puteți invoca în fața instanței de judecată, când va începe executarea silită asupra dumneavoastră.

Trebuie de verificat dacă nu a fost întreruptă prescripția în acești 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie al unui dosar la o firma de recuperare Liviu_89 Liviu_89 Buna seara! Cam la sfarsitul anului 2008 inceputul anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 2800 lei! Din cauza anumitor probleme financiare in ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca supervisor6679 supervisor6679 buna ziua in 10-2008 am facut un credit auto in valoare de 13120 e cu garantia pe auto cumparat. In mod normal trebuia sa duc bancii cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)
Executari silite Tinu21 Tinu21 Va rog mult,explicati-mi termenii,nu sunt de specialitate,pot dpar sa banuiesc intelesul din urmatorul text,tot de pe siteul d-voastra \\"\\\\"Potrivit ... (vezi toată discuția)