avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatorul kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatorul kruk

Bună, am și eu o întrebare la D-voastră, in urmă cu 4 ani nu am plătit factura Orange , acum a inceput mai multe firme de recuperare sa mi trimită înștiințării, precizez ca in 4 ani nu stiu cum au înmulțit datoriile și au ajuns la o suma astronomica de 18000 ron probabil că matematice lor e diferită, întrebarea e dacă pot vere prescrierea datoriei .. Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:21, 6 Noiembrie 2019
Daca au trecut minim 3 ani de la ultima plata voluntara, intervine prescrptia. Puteti contesta in baza acestui fapt.
Creditorul va calculat penalități de 0,20% pentru fiecare zi de întârziere, și așa probabil au ajuns la suma de 18.000 lei.

Prescrierea dreptului de executare silită o puteți invoca în fața instanței de judecată, când va începe executarea silită asupra dumneavoastră.

Trebuie de verificat dacă nu a fost întreruptă prescripția în acești 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie al unui dosar la o firma de recuperare Liviu_89 Liviu_89 Buna seara! Cam la sfarsitul anului 2008 inceputul anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 2800 lei! Din cauza anumitor probleme financiare in ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca supervisor6679 supervisor6679 buna ziua in 10-2008 am facut un credit auto in valoare de 13120 e cu garantia pe auto cumparat. In mod normal trebuia sa duc bancii cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)
Executari silite Tinu21 Tinu21 Va rog mult,explicati-mi termenii,nu sunt de specialitate,pot dpar sa banuiesc intelesul din urmatorul text,tot de pe siteul d-voastra \\"\\\\"Potrivit ... (vezi toată discuția)