avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valori sociale lezate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valori sociale lezate

Salutare. La ce se refera o instanta cand imi cere sa indic valorile sociale lezate. Mentionez ca am cerut despagubiri de 1000 lei la contestarea unei amenzi, reprezentand timp pierdut plus cheltuielile aferente cu deplasarile. (am primit amenda deoarece am parcat neregulamentar dar cu o seara inainte, la cerea mea, nu s-a deplasat nici un echipaj de politie pentru a-mi elibera locul de parcare inchiriat). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Meea_M , utilizator 08:18, 7 Noiembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suma pe care trebuie sa o justificati si care sa reprezinte o valoare reala a prejudiciului... Eu nu am stiut cum sa fac asta si am renuntat la despagubiri, dar intr-o alta situatie. Cred ca necesare erau chitante de la psihologi si scrisoare explicativa a starii psihice produsa de situatiile create de problemele intampinate. Practic trebuie sa dovediti ca ati avut prejudicii reale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa este pt lovire sau alte violente Coordonator Coordonator Daca am fost lovit de un subordonat si mi-am pierdut cunostinta lovindu-ma la cap din cadere, cu 5 zile de ingrijiri medicale, cam ce pedeapsa primeste ... (vezi toată discuția)
Furt intelectual , furt de clienti Liora Liora Buna ziua. Care sunt daunele pe care le pot cere pentru furt intelectual si comercilalizare de produse asupra carora nu exista niciun drept? Multumesc (vezi toată discuția)
Daca pe bloc exista un afis cu " cade tencuiala" si masinile ... cristi1955 cristi1955 Daca pe bloc exista un afis cu \" Cade Tencuiala\" si masinile parcheaza in acel loc, in caz ca va cade tencuiala dupa fatada blocului cine suporta ... (vezi toată discuția)