avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate (cod CAEN)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate (cod CAEN)

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
1. in cazul in care am declarat mai multe obiecte de activitate ( care se autorizeaza de mediu si care nu se autorizeaza de mediu) ce se intampla in situatia in care nu mai desfasor o activitate autorizata de mediu?. Trebuie sa o elimin din certificatul constatator pentru a putea obtine autorizatia de mediu pentru celelalte?
2. In situatia obiectelor de activitate ce nu necesita autorizatie de mediu sunt obligat sa le elimin si pe acestea daca nu mai prestez in baza lor?

multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vize, avize,taxe si alte .... pt chiosc patiserie tip fornetti liliche liliche Am un srl si doresc sa deschid un p de lucru intr-un chiosk al unui ... domn. Ce avize vize si altele imi dunt necesare pt a functiona legal? multumesc (vezi toată discuția)
Autorizații pentru alte coduri caen mariustz mariustz Buna ziua, Daca am in certificatul constatator activitati ce necesita autorizatie rar/mediu/primarie, dar eu inca nu le desfasor, este vreo problema? Sunt ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua! Mi-am deschis un SRL pentru prestarea activitatii de calcat rufe. Fara spalatorie. Calcat rufe la sediul societatii (acasa) si transportul ... (vezi toată discuția)