avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizații pentru alte coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizații pentru alte coduri caen

Buna ziua,

Daca am in certificatul constatator activitati ce necesita autorizatie rar/mediu/primarie, dar eu inca nu le desfasor, este vreo problema? Sunt doar autorizate ONRC pentru ca o sa le desfasor peste 1 an.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 22:13, 24 Decembrie 2022
Veți obține celelalte autorizații pentru când veti începe sa desfășurați și acele activități. Pana atunci, nu e nevoie.
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Multumesc frumos de raspuns.
Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate (cod caen) marius68marius marius68marius Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: 1. in cazul in care am declarat mai multe obiecte de activitate ( care se autorizeaza ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 O firma care este autorizata pt codul CAEN trecut la obiectul principal de activitate , poate sa desfasoare si alte obiecte de activitate trecute la obiecte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu ? DUM_LIVIU DUM_LIVIU Am un cazan de tuica pentru care am depus actele necesare eliberarii autorizatiei la primarie respectiv camera de comert. Am completat formularul care ... (vezi toată discuția)