avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Vanzare imobil ce nu este intabulat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Vanzare imobil ce nu este intabulat

Buna ziua.
Doresc sa cumpar un imobil prin intermediul unui lichidator judiciar. Imobilul respectiv nu este intabulat. Din cate stiu, ulterior licitatiei trebuie sa se faca un act de vanzare cumparare la notar. Intrebarea mea este-notarul va face actul de vanzare cumpararea pentru acel imobil daca nu este intabulat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 23:58, 17 Noiembrie 2019
Ca sa vinde de catre o societate in insolventa sa in functiune nu conteaza pentru notar.

Parerea mea e ca notarul nu va face actele.

Cred ca ar trebui mai multe detalii sa gasim o solutie.

Detalii legate de situatia concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare contract vanzare-cumparare pe firma, la notariat nisara1 nisara1 Buna ziua, in anul 2004 am cumparat cu act de vanzare-cumparare neautentificat la notar un teren, de la o societate. La facut licitatie, hoatarare AGA, s-a ... (vezi toată discuția)
Lntabulare imobil cumparat de la societate in insolventa Lang_renata Lang_renata buna ziua, am cumparat un imobil cu antecontract de vanzare de la o societate, care a intrat in insolventa. dupa un proces lung am castigat procesul, dar ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)