avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de intretinere a doua oara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de intretinere a doua oara

Buna ziua , asi dori sa imi spuneti daca contarctul de intretinere se poate rezilia a doua oara .Socrii mei nea dat in judecata in 2014 pt a rezilia contractul de intretinere,am ajuns la un acord si neam impacat iar contractul nu a mai fost reziliat .Socrul intre timp a murit si a ramas soacra .Ea impreuna cu fetele ei vor sa ne dea din nou in judecata pentru ca nu am respectat contractul cu toate ca noi neam facut datoria fata de ea cu tot ce trebuie .Asi dori niste sfaturi ce ar trebui sa fac in privinta asta .Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:49, 9 Noiembrie 2019
Foarte simplu cand o sa primiti acțiunea formulată mergeți la un avocat pentru a va face apararile necesare,pentru a discuta ce probe sa administrati etc.Pana atunci indepliniti-va obligatiile asumate prin contract.
Dar se mai poate rezilia contractul din nou sa stiu macar ce ma asteapta multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Foarte simplu cand o sa primiti acțiunea formulată mergeți la un avocat pentru a va face apararile necesare,pentru a discuta ce probe sa administrati etc.Pana atunci indepliniti-va obligatiile asumate prin contract.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca intre timp nu v-ati indeplinit obligatiile, sigur. Sa aveti dovezi in acest sens.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate daca nu va indepliniti obligatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

acte de proprietate ContSters368962 ContSters368962 buna ..asi dori sa stiu daca am dreptul la casa in care locuim de 14 ani ,care nea fost data de socri si de atunci noi tot investim in ea...dar ea nu nea facut ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere, reziliere mary112 mary112 in anul 2005 socrii ne-au facut un contract de intretinere cu uzufruct ,in tot acest timp noi ne-am indeplinit obligatiile fata de ei , astazi am avut o mare ... (vezi toată discuția)
Contract de renta viagera inatony2002 inatony2002 Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns : contractul de renta viagera poate fi reziliat ? sotul meu a incheiat un asemenea contract cu tatal sau, ... (vezi toată discuția)