avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin galagios
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin galagios

Buna seara,
Am un vecin de deasupra mea care de aproximativ o luna face zgomot si galagie in fiecare zi.I-am spus ca zgomotul e prea mare (intre timp am fost si inundat de el)iar el mi-a spus ca nu-l intereseaza si ca pot sa merg la politie daca nu-mi convine.Am sunat de doua ori la politie,au venit s-au linistit pe moment dupa care au luat-o de la capat.Spuneti-mi ce trebuie sa fac chiar daca ar fi sa-i dau in judecata.
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 08:30, 4 Decembrie 2009
Spuneti-mi ce trebuie sa fac chiar daca ar fi sa-i dau in judecata.


daca ati ajuns pana aici,urmatorul pas este sa luati legatura cu un avocat
Parerea mea este sa mai incercati sa rezolvati problema pe cale amiabila, "vorba dulce mult aduce". Daca asa nu merge, instiintati administratorul blocului sau seful de scara cu privire la comportamentul vecinului dvs, atata timp cat acesta face galagie in intervalul de ore nepotrivit.Orele de liniste in bloc sunt intre 22 seara si 6 dimineata.
Daca nici asa nu merge, depuneti o plangere la sectia de Politie de care apartineti. O sa fie chemat sa dea o declaratie, si daca nu se linisteste in urma primirii unei amenzi, cei de la sectie , la indemnul dvs pot trimite dosarul catre Parchetul de pe langa Judecatoria orasului in care aveti domiciliul. Daca nici la Parchet nu ajungeti la un consens cu vecinul, dosarul pleaca direct in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2009
ContSters67773, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Vecinii de deasupra felinutza_4ever felinutza_4ever Am si eu o mica problema.De ceva vreme vecinii de deasupra mea la bloc imi fac zilele amare.Sunt sigura ca nu stun singura prs cu astfel de problema,dar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)