avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenirea din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenirea din CCC

Bună seara,

Am nascut in 2018 pe 7 ianuarie, dar am intrat in concediu postnatal pe data de 24 ianuarie. Cand ar trebui sa ma întorc la muncă? Va multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 8 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
- daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
In speta, revenirea la munca se face in data de 08.01.2020

- daca tatal indeplineste conditiile de acordare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului, indiferent daca solicita sau nu acest drept - atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile. In speta, revenirea la munca se va face in data de 08.12.2019.

- pentru stimulentul de insertie , revenirea trebuie efectuata inainte de 07.11.2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare suspendare cim, concediu crestere copil seicarucorina seicarucorina Buna ziua, Ma aflu in concediu maternal pana in data de 04 sept; de la serv mi s-a dat o cerere pentru suspendarea cim pe care trebuie sa o completez si cu ... (vezi toată discuția)
Data reintoarcere la munca din cic Alexandramiere Alexandramiere Buna, As dori sa aflu data exacta de intoarcere in campul muncii la finalul perioadei de cic de 1 an si 11 luni in conditiile in care - nu optez pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie meliandreea meliandreea Buna ziua. Am nascut in 20.04.2015 si beneficiez de indemnizație de cresterea copilului pana la 2 ani. Am intrat in cic din somaj. Pot si eu beneficia de ... (vezi toată discuția)