avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Acces in profesia de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Acces in profesia de avocat

Saptamana trecuta mi s-a spus ca daca se face dovada lucrului cu carte de munca la un birou de avocatura, dupa finalizarea licentei, se poate face accesul in profesie fara examen (ca si avocat stagiar). Nu am gasit nimic in legislatie despre acest lucru si m-ar interesa parerea unor persoane avizate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adela.Alexandra , utilizator 11:09, 7 Decembrie 2009
Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Examen barou februarie Alexandru Focia Alexandru Focia Care este forma subiectelor date la urm examen? In metodologie nu scrie decat ca sunt subiecte grila. Cate variate, cate raspunsuri sunt corect? Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)