avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu un service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu un service auto

In mare mi sa stricat masina in Oradea eu fiind din Fagaras ..a necesitat schimbarea motorului ..dupa o luna a zis ca este gata masina ..am fost dupa ea si nu mergea ceva electric care nu stiau sa o faca asa ca am decis sa o iau de acolo sa o repar la un electrician ..ajuns la electrician sa constat ca nu este modelul de motor care trebuie pe masina ..am dus masina inapoi in Oradea..ei au schimbat ceva piese si mau chemat iarasi ca este reparata ...am plecat cu ea de acolo si masina tot nu merge in parametri normali..fum si nu trage bine masina ..am vb cu el si sustine ca sunt alte piese defecte desi el nu a schimbat motorul si eu am tot motorul care nu este cel recomandat pt modelul meu ..tin sa precizez ca am platit tot cat mia cerut adica 9335 ron si acum nu stiu daca este vro cale legala sa imi pot schimba motorul cu unul care este pentru masina mea ca altfel nu vad rezolvarea ..mi sa dat o factura pe care scrie si garantia de 6 luni ..
Va multumesc si apreciez orice sfat pt ca nu mai vreau sa mai merg in Oradea degeaba sau sa ma cert pt a face lucrul pe care eu am platit
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2019
1Anon1m, utilizator
Cel mai recent răspuns: 1Anon1m , utilizator 15:27, 12 Noiembrie 2019
Inlocuirea motorului a fost executata in unitate autorizata ?
Da ..este un service auto , am chitanta si factura de la ei .
Ei au cumparat si motorul ca altfel au zis ca nu pot sa-mi dea garantie daca il iau eu din alta parte
Ei au cumparat si motorul ca altfel au zis ca nu pot sa-mi dea garantie daca il iau eu din alta parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, marius g mă numesc din bârlad, o întrebare am și ... haschy76 haschy76 Buna ziua, Marius G mă numesc din Bârlad, o întrebare am și eu daca poate ajuta sau îndruma ce sa fac. Am apelat la un prieten ce lucrează ca ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Garantie lucrare Cocobeso Cocobeso Buna ziua. In iulie 2017 am avut masina in service pt reparatie motor cota 0. Adica tot motorul cap coada mi.a fost reparat. Acum 2 saptamani sa rupt cureaua ... (vezi toată discuția)