avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notar

Exista alte cauze de care trebuie sa ma îngrijoreze daca un dezvoltator schimba notarul inainte de vânzarea unui apartament ? Exista un antecontract cu avans 5000 euro din 55000 . Suntem la al doilea termen. Care ar trebui sa fie pe 20 noiembrie. De schimbarenotarului am aflat întâmplător sunând pentru confirmarea termenului plus de asta vor sa încheiem contractul mai devreme. Tot am cercetat și nu am gasit nimic cu referire la asta. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:51, 12 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie analizat antecontractul de vanzare-cumparare.Daca aveti avocat discutati cu el in baza actelor.
Daca va intelegeti nu exista probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! as dori o lămurire la următoarea situație. am ... DrHOOK. DrHOOK. Bună ziua ! As dori o lămurire la următoarea situație. Am dobândit prin moștenire în raport de 50% împreună cu sora mea casa mamei noastre decedata ... (vezi toată discuția)
Curs de schimb bnr antecontract/contract de vanzare george034 george034 Buna ziua, Am semnat un antecontract in iulie 2017 pentru un apartament in constructie (cladire era la rosu). Apartamentul trebuia livrat la alb in decembrie ... (vezi toată discuția)
Probleme antecontract de vanzare-cumparare Simlariss Simlariss Buna ziua,am contractat anul trecut o garsoniera (in stadiu de proiect) cu o suprafata de 42.35 mp construiti si mai nou am vazut o noua schita in care erau ... (vezi toată discuția)